Mentorship BNO Academie

13 feb, 2016

Met ingang van dit jaar ben ik verbonden aan de BNO Academie als mentor in de disciplines illustratie, infographics, strips, live-cartooning, zakelijke illustratie, innovatie en ondernemerschap.

Als ontwerper, illustrator of interieurarchitect wil je met je creatieve talent je brood verdienen. Soms loop je daarbij tegen zaken aan die je graag met iemand wilt bespreken die je vakgebied en de ontwerppraktijk goed kent. Een mentor kan je dan verder helpen omdat hij of zij zowel artistiek als zakelijk in dezelfde situatie verkeert en ervaringen kan delen.

Voor jonge en ervaren leden van de grootste Nederlandse beroepsorganisatie van creatieve professionals, maak ik een snelle scan van illustraties, cartoons, character designs, strips, storyboards en animatieprojecten. Daarbij geef ik concrete, eerlijke adviezen over kwaliteit, ondernemersvaardigheden, acquisitie, pitchen van projecten en prijs- en tariefbepaling.

Aanvragen voor een afspraak lopen via de BNO. De BNO beoordeelt het verzoek en staat vervolgens garant voor het maken van een afspraak. Datum, locatie en tijd worden in onderling overleg bepaald.

Meer informatie:
http://www.bno.nl/academie-mentoring/pieter-van-cleef